Diensten

Engineering

Jera-ICT heeft netwerkspecialisten en beheerders in dienst die uit ervaring weten wat u als gebruiker belangrijk vindt.Of uw netwerkomgeving uit 4 of 50 systemen bestaat, Windows 2012 Windows 2016 of Windows 2019 het maakt niet uit. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van Microsoft en Linux netwerken, Server-Based Computing (Citrix XenApp, MS Terminal).Op zoek naar een partner die niet de techniek maar uw eisen, wensen en behoeftes als uitgangspunt neemt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken uitsluitend met ervaren en klantvriendelijke engineering, die hun sporen ruimschoots verdient hebben.

Internetdiensten

Een vernieuwende kijk op de communicatie naar uw klanten toe, Internet in Uw organisatie.Voor vele ondernemers is het internet en al zijn toepassingen nog onontgonnen terrein.Vooral de commerciële mogelijkheden zijn enorm. Één- op één- communicatie en dan niet als eenrichtingsverkeer,want de klant kan ook direct reageren, gaat zelf op zoek naar informatie op het web en heeft als het ware zelf de touwtjes in handen. Laat Internet meer zijn als een aardige aantekening op het visitekaartje.

VoIP

Met de VoIP oplossingen van Jera-ICT kunt u gebruik maken van ongekende mogelijkheden van digitale telefonie. Onder andere gedeelde adresboeken, het automatisch opnemen van telefoon gesprekken, digitale receptioniste, videodiensten, gratis interne gesprekken voeren met een andere locatie/vestiging, digitale wachtrij, voicemail, out of office meldingen en nog veel meer. Wilt u vrijblijvend een vergelijking laten maken van uw maandelijkse kosten, neem dan contact met ons op.

Onderhoud

De reeds aanwezige en de door ons geplaatste apparatuur en software nemen wij in reparatie en onderhoud, per melding, maar ook op basis van een onderhoudscontract. Daarmee heeft u altijd de zekerheid van een snelle professionele ondersteuning en zicht op uw IT-kosten.